Post by agedkisire on Feb 10, 2022 1:07:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључај све ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Веома лоша игра превише заостаје чак и мој Ви-Фи је јак и такође се приближавам, а затим такође заостајем и такође вас молим да уклоните ове грешке чак и ако дођем до контролног пункта, а онда паднем на њега долази од покретања чак и ако прођем контролну тачку. Лоша игра се не поправља. Сада бришем ову игру. Поправи или ћу обрисати и пријавићу ову игру.
Срање Хехехех
Лоше
Игра је супер али кад оцу понекад да направим дупли скок мени закоци и неце да скоци само то поправите и бит це 5 звијездица
Сјајно јер су мапе шарене и сјајне. Али недостаје ми пречица у супер слајду😪 Такође, изненађен сам како ова игра подржава контролер.
Ово је заиста добра игра, али једина ствар је да морате да чекате 24 сата да добијете бесплатну нову кожу, али осим тога, то је одлична игра коју бих препоручио да преузмете, хвала вам што сте слушали ову рецензију
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action blvo
леп. само треба да се отарасите неких похлепних реклама на веб локацији за куповину (који захтевају 15с+ и двапут потврда/клик само да бисте га затворили) и савршено је
Stumble Guys: Multiplayer Royale Hành động wjg
4 звездице зато сто је стамбле пасс прескуп 1200 гемова и зато сто кад се заврси пасс нема да попуњавам висе овако игрица је сјајна.
Када не заостајеш? Ово треба да се поправи, три утакмице заредом сам изгубио на циљној линији због великог заостајања.
НАЈ ГОРА ИГРИЦА НА СВЕТУ,НИ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ НИ 0
Најгора игра икад не заслужује чак ни једну звездицу, има неке глупе мапе
Moto X3M Bike Race Game Перегони vtwt
Направите да можете лепо да се играте на мањим телефонима 😐😐😠
То је сјајна игра у којој заиста уживам. Али нема много мапа. Знам да ћете додати мапу резултата, али овој игри је потребно још најмање 3 мапе и достићи 50 људи што би било забавно. Игра се завршава након 3 мапе, ако можете да направите 4 карте, то би било невероватно. И захваљујући програмерима, нисам видео да хакер лети или нешто слично. Наставите са добрим радом момци
Лепа апликација, али постоји проблем што има толико реклама у њој, а други проблем је што је цена пропуснице превисока пре него што је била 800 драгуља, али након ажурирања расте на 1200 драгуља што није добро 🥺😭 🌚
Ово није добра игра, немојте је преузимати и много заостаје и када покушате да идете удесно иде напред, а када покушате да идете лево, отишла је напред ако бих могао да јој дам нулу, дефинитивно то радим
У реду. Стални огласи после сваког меча су веома досадни и ометају моју музику, али је и даље веома забавно!
Прилично добра утакмица, али имам само две победе. Тако је тешко, молим те промени га. Да не буде тако тешко.
Једите говна пицке једне
Добра је игра, али само пролаз за спотицање кошта 1200 драгуља, а из новог ажурирања неки играчи су били непристојни, па знам да Китка даје све од себе, али додаје неке добре ствари.
Супер одлична игра, али ова игра има више грешака, прочитајте све наше коментаре и поправите игру, али ово је тако сјајна игра невероватна, увек вас подржавам 😍🤗 стумбле гуис је добра игра...
Лоша игра.... Вртио сам се 45 пута у епским или бољим скиновима и све што имам су дупле скинове!!.... ово није фер 😡😡😡
Добра игра, али морате да платите за 98% прилагођавања и џојстик је покварен
Игра је добра само много багује
Игра је иста као јесењи гиис 🤔🤔🤔
Заиста ми се свиђа ова игра, али зашто толико блешти! Чак и када имам јак ВиФи сигнал? Поправите то, молим вас, јер се то није десило само мени већ и мојим пријатељима.
Ово је савршен пример за јесење момке. Само додајте неке супермоћи посебно за нове играче
Волела сам игру, али ми неће дозволити да прикупим било какве награде, такође се никада не учитавају табеле са резултатима. Увек каже да сервер не ради.
Када сам гледао огласе за бесплатних 8 драгуља који се налазе у продавници, добио сам ову ствар на којој је писало "Видео је ограничен. Купите било који пакет драгуља да бисте уклонили огласе." Сада више не могу да добијем драгуље. Рекао сам свом пријатељу ако је добио, а он је рекао не. Обојица смо започели игру у исто време тако да не знам у чему је проблем, али ако постоји, поправите то. Да ли се ово десило неком од вас тамо?
Добра је али има багове да слика забагује.
искључите ботове
Ова игра је прилично лепа. Али најгора игра коју сам играо у животу је „Флоор Флип“ и „Тиле Фалл“. Сваки пут када стигнем до ротирајућих црвених коцкица у преокрету пода никада не успем да пређем јер је на путу чекић кроз који не могу да прођем и наставља да ме удара. У паду плочица Многи играчи стоје на једној плочици и настављају да гурају један другог. Око 13 играча стоји на једној плочици и скоро сваки пут ме одгурну. Данас ако сам оценио ову игру са 2 звездице, све због ове две игре.
Забавна игра, али јој треба више мапа које нису трке. Осећам да су у 8/10 мечева све 3 карте тркачке. Потребно је више ствари као што је ласерски скок итд
Ова игра, али има 5 грешака, поправите је и дајте победнику 500000 драгуља и ова игра је најбоља и веома забавна. Волим ову игру. Даћу 5 🌟 🤩 хвала.
3 огласа за 15 драгуља? Пре него што сам могао да добијем 10 драгуља за један оглас. Купио сам пакет ограничења за уклањање огласа да бих могао да гледам огласе и зарадим драгуље. Могао бих да зарадим најмање 80 драгуља дневно. Мрзим, веома сам разочаран