Post by agedkisire on Feb 10, 2022 1:13:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک امتیاز نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
دلیلی که من به آن دو میدهم چون باعث میشود در لابی جنگهای رختخواب عقب بمانم و بهروزرسانیهای زیاد باعث میشود تعداد زیادی mb و تا حدودی برایم ترسیده شود، اما بازی بسیار خوبی است زیرا من دوستی در بازی Discord دارم:>
بازی بسیار خوبی است من می توانم با دوستم بازی کنم اما این بازی برای بردن است. فقط با تماشای تبلیغات حداقل به ما 4GC یا 2GC بدهید لطفا من تمام روز تبلیغ را برای gc تماشا خواهم کرد. لطفاً nhi hai mein greeb hu dedo لطفا
Cung thủ 2 Trò chơi điện tử wawg
سلام، بازی عالی است، اما باید بگویم هر بار که بازی را بارگذاری می کنم، نمی توانم کارهای زیادی انجام دهم تا زمانی که من را بیرون نزند، همه چیز را امتحان کردم اما کار نمی کند، لطفاً این را اصلاح کنید، سپس 5 ستاره می دهم
این بازی واقعاً شگفتانگیز است!😍 من دوست دارم که چگونه bedwars جوایز خوب بیشتری برای ما دریافت میکند! 😀🤩
من به خاطر رانهایم به 2 امتیاز دادم که 2 سال است که بازی می کنم و 0 زالو زدن 3 12 زالو زدن 1 2 زالو زدن دو عادلانه نیست من باید مجموعه کامل زالو زدن دو را در این مرحله داشته باشم حتی زمانی که هنوز برخی از هکرها نیز متوقف می شوند. با این پرداخت برای برنده شدن چیزها
بازی فوق العاده ای بود اما الان بدون هیچ دلیلی با وجود اینکه وای فای خوبی دارم از بازی عقب افتاده ام. من نمی دانم چرا این اتفاق می افتد اما فقط اتفاق می افتد.
Blockman Go Spillehall mnz
عالییییییییییییییییییییییی
من این بازی را دوست دارم اما توسعه دهندگان رویداد g cubes را دوست ندارم، امیدوارم رویداد g cubes را ارائه دهید اما من این بازی را دوست دارم زیرا بازی های زیادی مانند bed wars، مدرسه WWE، jail break و همچنین sky block و غیره وجود دارد. حالا به همین دلیل است که به block man go 5 ستاره می دهم
همه چیز خوب و همه چیز است، اما 1 مشکل/ویژگی وجود دارد که به bedwars، eggwars و غیره اضافه شده است. پرش خودکار. پرش خودکار یک ویژگی بسیار آزاردهنده است که به بازی اضافه میشود، زیرا گاهی اوقات من به خاطر پرش خودکار در فضای خالی میافتم و میبازم. بنابراین لطفاً Blockman Go شما باید این را ببینید و لطفاً ویژگی پرش خودکار را تغییر دهید.
بازی شگفت انگیز با چیزهای زیادی برای بازی! این یک بازی 5 ستاره است که کارهای زیادی برای انجام دادن دارد! می توانید با دوستان خود چت کنید و با افراد جدید ملاقات کنید و بازی های خود را بسازید (در استودیو blockman go که باید آن را نصب کنید) بازی بسیار خوبی
این بازی فوق العاده است من آن را دوست دارم اما برخی می گویند که این بازی خسته کننده است نه این نیست و من می دانم که چرا آنها اینطور می گویند زیرا ویرایشگران بازی در آنجا سبک بازی را تغییر نمی دهند من اخیراً یک بازی به نام road rash ساختم. و بسیاری از مردم فقط در 7 روز بعد از 1 ماه بازی کردند، من دوباره بازی را ویرایش می کنم و آن را عالی می کنم و از اینکه بازی را انجام دادید متشکرم و باعث محبوبیت بازی می شوید
این خیلی گوه گووووووووه گووووووووه دوستش ندارم=_==_==_==_=😡🤬😡🤬😡👎👎👎👎💩💩💩
بازی به نظر من بسیار زیبا است اما تنها چیزی که من درخواست می کنم یک ایموت با جلوه صوتی است که بسیار جالب خواهد بود که تنها رویای من است
بنابراین مطمئناً این یک بازی سرگرم کننده است به خصوص جنگ های خواب، من در حال حاضر در رتبه jewl Earl class 1 هستم، مدت زیادی است که این بازی را دوست دارم اما اخیرا گزارشی از هکرها در جنگ های تختخوابی وجود دارد که یا خیلی سریع هستند، می توانند پرواز کنند یا فقط غیرقابل توقف است، و آنها از معجون استفاده نمی کنند، نظرات دیگری وجود دارد که در مورد این موضوع صحبت می کنند و خوشحال می شوند که شما هکرها را ممنوع کنید یا کاری در مورد آنها انجام دهید. هکرها، با تشکر از شما یک روز دوست داشتنی گیمرها
کسی وارد شده به بازی راهنمایی کنه
Blockman go Video for iran ویدئویی بلوک من گوش بلی ایران.
به روز رسانی کریسمس! خوشم می آید! زیرا آنها یک افکت شمشیر، حیوان خانگی، ردپای رایگان، با استفاده از بلیط اضافه می کنند و مشکل این است که وقتی من بازی می کنم در صفحه نمایشم سیاه می شود، اشکالات زیادی در جنگ رخ می دهد، بنابراین می خواستم رفع شود زیرا نمی توانم بازی کنم.
این بازی خوب است اما یک روز من در زندان بازی می کنم زندانیان به پرواز ادامه می دهند
من 3 ستاره دادم چون در جنگهای رختخواب وقتی بازی میکنیم فقط میتوانیم الماس بگیریم💎 و آن چیز سبز روی زمین حریفان و گاهی حتی نمیتوانم تخت حریفم را ببینم.و من یک گزینه می خواهم که اگر ما نمی خواهیم Blockman GO را به روز کنیم، یک گزینه بسته وجود دارد.
iOS.
بد بود امروز اینترنت سکوی بازی sandbox که می تواند با دوستان بازی شود. به Blockman GO خوش آمدید! Blockman GO یک برنامه رایگان است که شامل minigames، گپ و گفت و دوست داشتن است. مینی گیم های سبک های مختلف را در اینجا بازی کنید ویژگی های اصلی - بازی های مختلف: minigames هایی که می توانند به بازیکنانی اجازه دهند تا با هم بازی کنند و به طور مداوم بازی ها را به روز کنند. کاربران می توانند با یک شیر ساده به بازی بپیوندند. - آواتارهای قابل برنامه ریزی: سیستم لباس پوشیدن لباس بسیاری را برایspeedsp
Park Master Level 1-100 All Coins & Keys Android iOS. Tappu. 33,280 Views · 8:04. AFG Best Gamers vs Mr Doom | انتقام تقی از مستر دووم . GameBazi.
این بازی بسیار عالی است... بازی هایی مانند تیراندازی بقا و بازی سرگرم کننده و غیره وجود دارد.
G-CUBE - آخرین نسخه برای آندروید - Apk دانلود
من سعی می کنم وارد حساب کاربری خود شوم که در رایانه لوحی خود دارم، بنابراین می توانم در عوض با تلفن خود بازی کنم، اما به من اجازه نمی دهد و حتی نمی توانم رمز عبور را تغییر دهم تا بتوانم مانند سایر بازی ها وارد حساب کاربری خود شوم، مگر اینکه چیزی جز بازی را از دست بدهم. به طور کلی افتضاح است و مدام من را از بازی یا خود برنامه بیرون می کند و هکرهای لعنتی زیادی وجود دارند که فقط آنها را ممنوع کنید لطفاً لطفاً این مشکل را برطرف کنید. این بازی سطل زباله است و من از آن متنفرم و هرگز نمی خواهم دوباره آن را بازی کنم
خیلی بد همیشه می گوید من ارتباط بدی دارم هر بار که ارتباط کاملی دارم.
کیرم تو د هن هرکی که تاحالا با من هم گروهی شده کس کش اگه بازی نمیکنی نیا کیرم تو هرکی که بیاد بازی بعد بره بیرون مردم کسکش درست بازی کن
سلام من ایمان دارم و خیلی این بازی رو دوست دارم من در بازی ست مردعنکبدتی هستم و لول ۱۶ هستم هرکس میخواهد با کارت ماهی اسکینی یا هر چیز دیگه ای باید پنجاه تا کارت جعم کنید اگر شانس بیارید همه شونو می برید.
هی بلاکمن، از شما برای ساختن این بازی بسیار متشکرم. این بازی دوران کودکی من بود، اگر این بازی وجود نداشت من خیلی خسته و غمگین می شدم... امیدوارم همه شما با خواندن این روز خوبی داشته باشید. متشکرم...
در سال 2017 خیلی بهتر بود حالا به نوعی ویران شده است، همه دارای افکت های شمشیر حیوانات خانگی و چیزهای زیادی هستند.
دانلود Blockman Go: Blocky Mods 2.11.2 APK اندروید
به نظر گوه تواین بازی چون اشکالی دار 1تا یک ساعت تا اجرا بشه و من گوشیم آیفون هستش 2 وقتی که چت گروهی میکنم میگه شما از گروه خارج میشه 3 وقتی بازی شروع میشه میگه شما باختید 4 وقتی که لباس میگیرم میگه شما این لباس نخریدی . اخخخخه این چه بازی گوزیه💨 گوه💩 تو سره سازندش 💩💩💩 این یک ستاره برای نظرمو بدم
من 3 ستاره می دهم چون بازی خوبی است اما باگ های خوب را برطرف می کنند و اشکالات بد را برطرف نمی کنند. لاگیمن برو! و ما بعد از آپدیت جدید نمی توانیم با شخص کشور دیگر ملاقات کنیم و در skyblock آن هیچ بلاکی در جزیره خود قرار نداده ایم و برادر من نمی تواند پس از ورود به حساب کاربری من وارد شود بنابراین حساب جدیدی ساخته است. Hope blockman go studio در حال دیدن است
بازی خوبی بود ولی همهی بازیهای این شرکت جوری هستند که بعد از چند دفعه خودش واست آدم جدید میزاره و وسایلت از دست میره.
Nice Lady Mall - نایس لیدی فروشگاه آرایشی بهداشتی APK
خیلی بده اصلا نمیاد همون یک ش بهتره هم میرم تو میندازه بیرون همین یک ستاره هم زیادیشه
با عرض پوزش اگر این امتیاز پایینی است اما این بازی سعی کردم آن را باز کنم اما وقتی سعی کردم به لابی bedwars بپیوندم باز نمی شود و بازی های دیگر نیز در صفحه بارگیری گیر کرده است من 30 دقیقه صبر کردم هنوز کار نخواهد کرد
این بهترین بازی من است که تا به حال بازی می کنم، اما مشکل این است که وقتی من بازی می کنم، بازیکنان زالوگیری کامل در بازی حضور دارند و من می خواهم یک بازی منصفانه انجام دهم. امیدوارم متوجه مشکل من شده باشید. موفق باشید
ایای بازی بدترین بازی یا دانیست ببخشان تازه نامه
این برنامه بسیار سرگرم کننده است و نقشه ها نیز بسیار خلاقانه هستند، اما هکرها به سرور پیوسته اند و سرگرمی را خراب می کنند، امیدوارم به زودی حذف شوند. اما غیر از این! این برنامه برای بازی با دوستان و خانواده بسیار سرگرم کننده است