Post by agedkisire on Feb 10, 2022 1:20:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Rád tě zase brzy uvidím, aby bylo dobře
Verzia 1.0.0.0 (apk+obb). Kód: Vybrat vše uloz.to/xaRpxYnZ/farming-simulator-16-v1-0-0-0-rar. iPhone X 256 GB iOS 14.3 unc0ver JB
Rozlišení hry neodpovídá MOTO G7 PLUS, když jsem se snažil hrát, nemohl jsem klikat na tlačítka, protože chyba s rozlišením
Nemohu hrát, protože obrazovka říká „starting“ a zůstane tak
To vždy potřebuje soubory
Hrozný. Prostě se točí bez ohledu na to, jak telefonem točíte. Není to dobrá hra. Kdybych mohl, je to nula hvězdiček.
Velmi dobrá hra, ale tato aplikace nemá funkci přihlášení, pokud aplikaci smažeme, všechna data, která jsme hráli, budou vymazána, takže přidejte funkci přihlášení.
Je to velmi fantastická hra, ale grafika je velmi špatná
Farming Simulator 16 Симуляторы dwy
Ta hra je super moje rodina ji děkuji je nejlepší proto že tam je úžasných tolik strojů a ta hodnese mi to líbí že egzistuje.
Super hra! Nechápu kdo řekne, že je špatná.
Právě jsem našel chybu, která by lidem hodně pomohla, pokud máte peníze na nákup hlavičky vedle ní je kombajn, stačí kliknout na další a koupit, jděte do obchodu a tady to máte úplně nový kombajn Doufám, že to pomohlo.
Dávám 5 bcoz, je to nejlepší farmářský simulátor, jaký jsem kdy hrál Fs14, Fs16, ale jediným problémem je osvětlení, v ulicích ani v domech nejsou žádné lampy, takže je v noci opravdu tma, díky světlometům , Ale stejně, proč nemůžu dostat žádnou VLNU nebo MLÉKO? Krmím je spoustou haybales a přesto nic nedostávám, může mi někdo pomoci, co mám dělat? dík
Farming Simulator 16-18 - Inicio | Facebook
Super hra ale chtělo by to víc traktorů
Hra super a i přes to to mobilní verze má hra co je umístěna pokud si k té hře pustíte vaše oblíbené písničky tak u hry dokážete prosedět klidně i několik hodin vřele tuhle hru doporučuju
Pěkná hra, ale rozšiřte mapu a udělejte dobrodružnější vytvoření některých horských silnic, údolí, živé řeky.⭐⭐⭐⭐⭐
Grafika je špatná
Multiplayer prostě nefunguje ani s bluetooth, ani s wifi
Farming Simulator 16 Simülasyon tya
Nefunguje to, takže tomu dávám 0 hvězdiček, ale obchod Play mě mrzí a jen nahlas se otevře zelená obrazovka
Ztráta herních dat Hrál jsem téměř 50 % hry, ale přišla aktualizace a vše zmizelo během několika sekund. Svá data jsem uložil do cloudu, ale když se je pokusím stáhnout znovu, hlásí, že není připojení k internetu, připojte se k internetu. I když jsem připojen ke stabilnímu připojení k internetu. prosím pomozte mi
Farming Simulator 16 míří na PlayStation Vita - Simulace ... GeForce NOW přináší streamovanou verzi Fortnite pro Android a iOS Safari v
Super hra nemůžu si stěžovat .Ale chybí mi tam John Deere a Claas takové dvě známé značky.
Magic Tiles 3 Mūzika sfun
Hra je úžasná. Chci uvést několik nápadů, které lze přidat:- 1. Měly by být uvedeny možnosti pro modernizaci strojů a jejich barvení 2. Mělo by být uvedeno, po jaké době bude plodina shnilá. Doufám, že dáte aktualizaci hry pro výše uvedené návrhy.
Výukový program potřebuje pomoc pro každé pěstování a sklizeň potravin.
Je to skvělá hra, ale přál bych si, abyste mohli vystoupit z vozidel a zvětšit mapu, kromě toho doporučuji si hru stáhnout
Ne tak interaktivní Špatné ovládání. Cena nových vozidel je příliš vysoká Příliš mnoho reklam
Milujte hru. Zasadil jsem vše, co můžete zasadit, ale rozhodl jsem se, že budu dělat kukuřici. Přál bych si, abyste mohli jít do kabiny/první osoba. Také bych rád, abyste přidali John Deer s dulys prosím. Stejně tak je možné měnit barvy traktoru. Díky za váš čas. A prosím, přemýšlejte o přidání sumárních věcí. Měj hezký den
Farming Simulator 16 Simulator xumn
Mělo by mít více pracovních míst, aby to stálo za ty peníze, a všechny tyto aplikace mají stejné funkce, přepněte to.
Opravdu skvělá hra, ale potřebuje více traktorů
Nevite ci dělat? koupili jsme hru byla odečtena ale vůbec nefunguje a ani se nestáhla. diky za radu
Příliš mnoho času zabírající... nudná hra
Líbí se mi to, ale opravdu navrhuji udělat verzi pro rok 2019, která je podrobnější a má jinou mapu a jiné vybavení
„Už od začátku vývoje jsme si kladli za cíl vytvořit co nejkomplexnější farmářský simulátor. Rozmach geneticky modifikovaných plodin jsme proto nemohli
nemohl to zprovoznit
Zahrajte si na Macu nový díl populárního Farming Simulatoru
Tato hra je luksusni
Nejlepší farmářská hra všech dob. Opravdu rád loguji. Je to perfektní.
Farming Simulator 16 APK 1.1.2.6 stažení pro Android - com ...
Není to tak špatné, ale je velmi obtížné, co dál, protože ve hře nejsou žádné pokyny, co dělat a jak dál. Ale jinak dobrá hra.
Líbí se mi tato hra, ale měl by tam být multiplayer, takže já a můj bratr bychom spolu hráli jako farmářský simulátor 14
Nemám rád hry na čas, farmaření není závod. Farming Simulator 16 se mi líbí, protože farmaříte svým vlastním tempem a ve hře máte více možností a je zdarma pro handicapované, kteří trčí doma a nemohou se vlastní vinou hýbat. 2. Vývojáři vytáhli pohled z kabiny vozidel 3. Na svém tabletu s Androidem mám farmářský simulátor 16 a píše se, že je k dispozici upgrade, ale když se pokusím upgradovat, nikam mě to nezavede nebo když přejdu na google, řekne mi to že upgrade není kompatibilní
Problém přetrvavá. Zadam o napravu!!!
EA
Líbí se mi tato hra, protože je to, jako bych dělal skutečné farmaření